Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του ανεμβολίαστου δικηγόρου που πέθανε από κορονοϊό – «Τον έπεισαν να μην εμβολιαστεί, εμένα μου έκλεισαν το σπίτι» [βίντεο]

Πάτρα: Λίγες ώρες αφότου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, λόγω της ιδιότητάς του και της ειδικής δωσιδικίας, ο γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος προχώρησε σε νέο σόου στα social media.

«Είπαμε να με μαζέψουν αλλά όχι κι έτσι. Να απολογηθώ για τι πράγμα; Ήρωα με κάνεις και απέδειξα ότι δεν μπορείτε να με αγγίξετε».

Η δικογραφία επέστρεψε στην εισαγγελία Πρωτοδικών και στην περίπτωση που προχωρήσει η δίωξη σε βάρος του, θα δικαστεί από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

«Αφού κάνετε που κάνετε τα εμβόλια, προσέχετε μην είναι και ληγμένα».

O εν λόγω δικηγόρος έγινε γνωστός μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media αλλά και ως ο διαπραγματευτής των διασωληνώσεων ασθενών.

«Πρέπει να ενημερώσω όλους τους Έλληνες. Στα νοσοκομεία δολοφονούν ανθρώπους, εκτελούν ανθρώπους, εκτελούν σχέδιο της κυβέρνησης».

Άλλοτε φωτογραφιζόταν με ασθενείς που υπέγραφαν για να φύγουν από το νοσοκομείο και άλλοτε δεχόταν τα ευχαριστήρια βίντεο ασθενών, γιατί τους «έσωσε», όπως λένε, από την ιατρική περίθαλψη.

«Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί ήθελαν να με βάλουν στην εντατική.  Ο … με το που πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο, άρχισαν να μου δίνουν τα σωστά φάρμακα.

Πάτρα: Η καλύτερη απάντηση στον δικηγόρο

Μόνο που ο εν λόγω δικηγόρος αποφεύγει συστηματικά να αναφερθεί στους ανεμβολίαστους ανθρώπους που πείθονται από τα λόγια του και δυστυχώς χάνουν τη μάχη με τον κορονοϊό.

«Αυτοί οι επιτήδειοι έχουν καταφέρει και μέσα από το διαδίκτυο και από παντού να επηρεάσουν πάρα πολύ κόσμο. Αυτό είναι το κρίμα. Το κρίμα πρέπει να το έχουν στο λαιμό τους. Γιατί έχουν πάρει ανθρώπους στον λαιμό τους.

Η κυρία Χριστίνα κηδεύει αύριο τον σύζυγό της, γνωστό δικηγόρο της Πάτρας, που είχε πειστεί από καλοθελητές να μην εμβολιαστεί.

«Φοβόταν, είχε επηρεαστεί από διάφορους που λένε διάφορα για τα εμβόλια. Από αυτούς που του έλεγαν να μην κάνει το εμβόλιο, αποδείχθηκε ότι πολλοί πήγαν και το έκαναν. Το καταλαβαίνετε; Και τον πήραν στο λαιμό τους».

Κόλλησε σ’ ένα μνημόσυνο μαζί με άλλους 25. Όπως λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS η σύζυγός του, το εμβολιαστικό κίνημα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και μέσα στις εκκλησίες.

«Υπάρχουν διάφοροι επιτήδειοι, ειδικά στους χώρους της εκκλησίας. Δυστυχώς είναι τόσο φανατισμένοι. Μέσα στην εκκλησία το κόλλησε. Είχαν πάει για ένα μνημόσυνο και από τα σαράντα άτομα τα 25 κόλλησαν. Αλλά δυστυχώς όμως σε έμενα έτυχε το πιο βαρύ».

Ο δικηγόρος αφήνει πίσω του δύο παιδιά και τη σύζυγό του, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως τον έχασε τόσο άδικα.

«Ήταν το στήριγμά μου, ήταν ο άνθρωπός μου. Εντάξει τι να πω… Να το περνούσε τουλάχιστον στις αρχές που δεν είχε βγει ακόμα το εμβόλιο, μα να υπάρχει δώρο Θεού και να μην το κάνεις; Δώρο από την επιστήμη και να φύγει άδικα;».

Η κυρία Χριστίνα αποχαιρετά αύριο τον λατρεμένο σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλους μας.

«Εγώ όπου βρεθώ και όπου σταθώ περνάω το μήνυμα: ‘Μην πιάνεστε ηλίθιοι, πηγαίντε και κάντε το. Κάντε το να σωθείτε’. Εμένα ‘κάηκε’ το σπίτι μου».

Η κ. Χριστίνα έχει εμβολιαστεί και μάλιστα η ίδια προσπάθησε να τον πείσει να το κάνει κι εκείνος.

«Εάν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε παρασυρθεί από αυτούς τους επιτήδειους, ο άνθρωπος μου θα ήταν εδώ και τα παιδιά μου δεν θα ήταν ορφανά», είπε και πρόσθεσε:

«Από τη μία στιγμή στην άλλη μου κλείσανε το σπίτι. Να μη ζήσει αυτό που ζω άλλη οικογένεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό είναι. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν όταν έμπαινε στο ασθενοφόρο. Και από τότε δεν τον ξαναείδα…»

Πάτρα: Δείτε την σύζυγο του δικηγόρου να μιλά για τον σύζυγό της

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο ιός της γρίπης είναι το παθογόνο που είναι πιο πιθανό να προκαλέσει μια νέα πανδημία στο εγγύς μέλλον, προειδοποιούν κορυφαίοι επιστήμονες. Σύμφωνα με...