Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για την 51χρονη αρνήτρια που κατέληξε αρνούμενη τη διασωλήνωση (βίντεο)

Οι αποκαλύψεις στον απόηχο της τραγωδίας καθηλώνουν. Ένας επόπτης υγείας που είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συνέχιζε τη δράση του ανενόχλητος με ορισμένους αρνητές ή απλά δύσπιστους και φοβισμένους πολίτες να πέφτουν πάνω του. Όπως η 51 χρόνων γυναίκα από το Κιλκίς, που καθυστέρησε να διασωληνωθεί μετά από δική του υπόδειξη και έχασε τη δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό.

Τα λόγια του επόπτη πριν τον θάνατο της γυναίκας στο νοσοκομείο Παπανικολάου, οι αποκαλύψεις του LIVE NEWS για μια εγκληματική αδράνεια 6 και πλέον ετών που είχε σαν αποτέλεσμα να παραμείνει στη θέση του και να πληρώνεται, μαζί με τις αντιδράσεις στενών συγγενών της 51χρονης, συντηρούν το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας.

Στις Πλατανιές του Κιλκίς, λίγα μόνο μέτρα από το νεκροταφείο του χωριού κι το μνήμα της άτυχης γυναίκας, στενοί συγγενείς της περιγράφουν τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Από τη μέρα που νόσησε μέχρι τη μέρα που ζητούσε από τον επόπτη υγείας συμβουλές για να μην διασωληνωθεί.

Επηρεασμένη από φανατικούς αρνητές, συμμερίστηκε τις απόψεις τους και αυτό που όλοι φοβόντουσαν σε περίπτωση που νοσούσε, έγινε η νέα θλιβερή πραγματικότητα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Ένας άνθρωπος με εύθραυστη ψυχολογία, που έβλεπε παντού συνωμοσίες γύρω από τον κορωνοϊό. Έτσι μας περιγράφουν την αδικοχαμένη γυναίκα που ήρθε σε επικοινωνία με τον κατά τα άλλα κρατικό λειτουργό. Έναν επόπτη υγείας που διακήρυττε φανερά τις απόψεις του, στο διαδίκτυο.

Ο επόπτης παρά το γεγονός πως είχε παραπεμφθεί από το 2015 παρέμεινε στη θέση του, επειδή το πειθαρχικό δεν συνεδρίασε ποτέ για την περίπτωσή του. Απάντησε με μηνύσεις, βγήκε σε τηλεργασία αλλά όπως αποκαλύπτεται δεν ήταν σε αναστολή».

Το 2012 ο ίδιος επόπτης είχε τιμωρηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά σε συναδέλφους του, αρχικά με στέρηση μισθού και σε δεύτερο βαθμό με απλή επίπληξη.

Η άτυχη ασθενής που πέθανε ανήκε στο ακροατήριό του. Απόδειξη οι αναρτήσεις που έκανε στις 7 Σεπτεμβρίου για τους εμβολιασμούς και το απώτερο μυστικό σχέδιο που είχε φωλιάσει στο μυαλό της.

Η πρώτη και η δεύτερη δόση εμβολίου, αφορούν τον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η τρίτη και η τέταρτη δόση είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε κάποια συχνότητα. Προς τούτο θα βοηθήσει η συχνότητα 5G. Η πέμπτη και η έκτη είναι της κατεύθυνσης. Η έβδομη δόση ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου.

Η 51 ετών γυναίκα ήταν αμετάπειστη, παρά τα όσα προσπαθούσαν να της πουν, άτομα από το περιβάλλον της.

«Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7 όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Και αυτό τυχαίο; Δεν νομίζω! Έτοιμο πλέον και το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια. Το οξείδιο του γραφενίου θα λειτουργεί ως κεραία ή αγωγός στο σώμα για τα ηλεκτρικά σήματα που προέρχονται από το τσιπ που θα εμφυτευτεί στην 7η δόση», ανέφερε σε παλαιότερη ανάρτησή της η 51χρονη.

Ο επόπτης που τη συμβούλεψε να υπογράψει για να φύγει από το νοσοκομείο και να μην δεχθεί τη διασωλήνωση, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, υποστηρίζει τώρα πως δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τον θάνατό της. Όπως λέει εκείνος της είπε μία άποψη και της είχε ξεκαθαρίσει πως την τελική ευθύνη θα έχει η ίδια και οι γιατροί του νοσοκομείου, που κατηγορεί για την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Οι συγγενείς της γυναίκας θρηνούν στο Κιλκίς και ο επόπτης υγείας που είχε ζητήσει να προβάλλονται οι απόψεις του φανερά, χωρίς να κρύβεται το πρόσωπό του, περιμένει την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας, που διατάχθηκε πριν από δύο μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...