01/12/2021

Ουρές και ταλαιπωρία καταγγέλουν στο εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου

Έως και 50 λεπτά διάρκεια είχαν οι καθυστερήσεις το απόγευμα του Σαββάτου, στο εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου, όπως καταγράφει η «Ροδιακή». Την ίδια ώρα, οι πολίτες εκφράζουν την δυσφορία τους, λέγοντας ότι υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά παρατηρείται και συνωστισμός, λέγοντας ότι χρειάζεται να ενισχυθεί με προσωπικό.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το μήνυμα πολίτη στην Ροδιακή που σημειώνει:«Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί.Κλεισαμε ραντεβού για εμβολιασμό της συζύγου μου για την δεύτερη δόση στις 5 το απόγευμα.Τα ραντεβού έχω την εντύπωση ότι γίνονται έτσι ώστε αφενός να προετοιμαστούν καλύτερα τα στελέχη του εμβολιαστικού κέντρου και να γίνει σωστός προγραμματισμός και αφετέρου να αποφευχθεί ο συνωστιμός.

Δυστυχώς όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα! Υπηρχε μια ουρά από 30 άτομα μπορεί και περισσότερα.Δεν ισχύουν έλεγαν τα ραντεβού και ότι πρέπει να περιμένουμε στην ουρά .Τελικά μπήκαμε .μετά από 40 λεπτά.Το συμπέρασμα είναι ότι σίγουρα κάτι γίνεται λάθος και θα πρέπει να το διορθώσουνε νομίζω. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Αν όντως αυτοί που κάνουν τους σχεδιασμούς για όλους εμάς τους πολίτες και την υγεία μας, νοιάζονται πραγματικά. Σας ευχαριστώ».

ροδος_1_2
ροδος_2