Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κλοντιάνα Τσέλο: Απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι, έλεγε ότι θα σκοτώσει τον γιατρό

Την ώρα που η κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε χθες στο Χαλάνδρι από την Κλοντιάνα Τσέλο -την Αλβανή εικαστικό, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα- φαίνεται να βελτιώνεται, οι αποκαλύψεις που συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την 49χρονη, συγκλονίζουν.

Και αυτό, καθώς φέρνουν στο φως πτυχές του χαρακτήρα της, που μάλλον αποτελούν οιωνό των όσων συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι. Καθώς φαίνεται, η εικαστικός σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της στην Αλβανία, σχέδιο το οποίο ματαιώθηκε, όταν την ανακάλυψαν οι αστυνομικοί.

Όπως μετέδωσε το Mega, πριν από τέσσερα χρόνια, ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος της 49χρονης, καθώς η εικαστικός δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι, το οποίο είχε πάρει, για να περάσει μαζί του το Σαββατοκύριακο. Όταν οι Αρχές την εντόπισαν, εκείνη απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε!

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη βρήκε ευκαιρία να δραπετεύσει με αμάξι, κατευθυνόμενη στην Αλβανία. Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Με τις αναφορές για τις εμμονικές της τάσεις να πληθαίνουν, μια άλλη γυναίκα, που μίλησε στο Star, υποστήριξε ότι η 49χρονη της είχε εκμυστηρευτεί πως σκεφτόταν να σκοτώσει τον γιατρό. «Είχα μιλήσει πριν 1,5 μήνα με αυτήν, πως δήθεν την είχε αφήσει έγκυο, την είχε βιάσει και πως ζούσε με τον γιατρό και πως κάποια στιγμή θα τον σκότωνε. Μού είχε κάνει βιντεοκλήση στις 29 Οκτωβρίου το βράδυ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 49χρονη συνεχώς δήλωνε κάτι διαφορετικό, από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Τη μία εμφανίζεται ως… διανοούμενη εικαστικός, την άλλη ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις. Τη μία δηλώνει υπήκοος Αλβανίας, την άλλη γόνος γνωστής, εύπορης ελληνικής οικογένειας.

Αυτό που ισχύει, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι, νωρίτερα σήμερα, η Κλοντιάνα Τσέλο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Όσο για τον 68χρονο οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο; Σύμφωνα με το Star, ο γιατρός έχει αποσωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον του και η κατάστασή του είναι καλύτερη από το μεσημέρι της Παρασκευής. Υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, διάρκειας οκτώ ωρών, στην ουροδόχο κύστη, στο λεπτό έντερο και τον θώρακα.

Τι δηλώνει η φίλη της, Κόμισσα

Από την εποχή που η Κλοντιάνα Τσέλο περπατούσε στις πασαρέλες και φωτογραφιζόταν για ελληνικά brand της δεκαετίας του 90΄, έχουν περάσει κάτι παραπάνω από είκοσι χρόνια όσα διαρκεί και η γνωριμία της 49χρονης εικαστικού με την ξανθιά παρουσιάστρια του HIGH, Κόμισσα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr και τον Θάνο Μακρογαμβράκη η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, η Κλοντιάνα της εποχής εκείνης δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που μεταμορφώθηκε μετά την δικαστική απόφαση που της στέρησε την επιμέλεια του παιδιού της.

«Την Κλοντιάνα την γνωρίζω κοντά στα 20 χρονιά από την εποχή που δουλεύαμε ως μοντέλα σε διάφορες επιδείξεις και φωτογραφήσεις. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είχα γνωρίσει τότε με αυτό που παρουσιάζεται σήμερα, καθώς ήταν μια πανέμορφη κοπέλα, σοβαρή και ήσυχη. Τα χρόνια εκείνα ήμασταν αρκετά κοντά γιατί βρισκόμασταν στον ίδιο κύκλο και μιλάγαμε. Βέβαια εκείνη ήταν και ζωγράφος και είχε έναν διαφορετικό τρόπο. Είχε αφήσει καλές δουλειές για χάρη της ζωγραφικής της. Ήταν πανέμορφη, την θυμάμαι πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι δυο γυναίκες, αν και για αρκετά χρόνια πέρασαν χωριστά η μια από την άλλη, ωστόσο όταν βρέθηκαν ξανά είχαν πολλά να μοιραστούν. «Στην πορεία όμως απομακρυνθήκαμε και συναντηθήκαμε ξανά όταν πλέον είχε αποκτήσει το παιδί της. Ήταν εξαιρετική μητέρα, το φρόντιζε, το είχε εκείνη τότε. Μου είχε μιλήσει για τα προβλήματα που είχε με τον οφθαλμίατρο και πως υπήρχε ένα κόλλημα με την αναγνώριση του παιδιού. Μου έλεγε τα πάντα, έτσι έμαθα πως το παιδί από την ώρα που το αναγνώρισε ο γιατρός προσπαθούσε να της το πάρει με δικαστήρια. Φαινόταν και ακουγόταν πάντα ταλαιπωρημένη. Τα πάντα άλλαξαν όταν έχασε την επιμέλεια του παιδιού εκεί τρελάθηκε, παραλογιζόταν έλεγε διάφορα. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο φώναζε, ούρλιαζε, έβριζε “θέλω το παιδί μου” “μου πήραν το παιδί μου” έλεγε ξανά και ξανά. Από τότε η συμπεριφορά της άλλαξε», λέει η Κόμισσα.

«Δυστυχώς η κατάστασης της φαινόταν πως κάπου θα οδηγούσε. Όσο κι αν εκείνη δεν ήθελε να το παραδεχτεί έτσι ήταν. Όταν από μια μητέρα παίρνεις το παιδί της το σίγουρο είναι πως δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Φυσικά και αυτό που έκανε ήταν εντελώς λάθος, όμως πιστεύω πως όλες οι πλευρές έπρεπε να το είχαν διαχειριστεί διαφορετικά. Κι εγώ θα σάλευα. Αυτή την στιγμή φαίνεται και είναι η κακιά, όλα και τα πάντα είναι εναντίον της, ωστόσο δεν έχει περάσει και λίγα. Ναι έκανε κάτι άσχημο, κακό, πάντως δεν ήταν δολοφόνος, απλά κάτι ράγισε μέσα της. Όταν κάναμε παρέα δεν έλεγες σε καμία περίπτωση η τρελή, ήταν νορμάλ. Πάντα περιποιημένη, εντυπωσιακή, κούκλα, ακόμα και μέχρι σήμερα» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ επενδύσεων και κερδοφορίας κατέγραψε ο ΑΔΜΗΕ για τη χρήση του 2023. Οι κεφαλαιουχικές δαπάνες ανήλθαν σε 672 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του...