Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο – Του έστηνε καρτέρι για μέρες

Στιγμές πανικού και τρόμου έζησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (11.11) κάτοικοι του Χαλανδρίου, όταν στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρέας και Φιλικής Εταιρείας ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ήταν η στιγμή που η δράστις προσπάθησε να σκοτώσει τον 68χρονο οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο, μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους η οποία φέρεται να είναι καρπός της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν στο παρελθόν.

Τραγικό πρόσωπο της ιστορίας το κοριτσάκι, που είδε τη μητέρα του μπροστά στα μάτια του να πυροβολεί τον πατέρα του κι εκείνον να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά στην πολυκατοικία όπου διαμένουν και λίγες μόλις στιγμές αφότου την είχε παραλάβει από το σχολικό.

Η συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης

Μια γυναίκα που διαμένει στη γειτονιά μίλησε για την επίθεση που έγινε μπροστά στα μάτια του 13χρονου κοριτσιού.

«Το θύμα το γνωρίζω πολύ καλά, τη δράστιδα όχι. Ξέραμε ότι στήνει καρτέρι μπροστά στο σπίτι. Αυτή ζητούσε να δει το παιδί της, το δικαστήριο έχει δώσει όμως την επιμέλεια στον πατέρα και αυτή δεν έχει κανένα δικαίωμα, ούτε καν να βλέπει το παιδί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ίδια, η δράστις είχε συλληφθεί αρκετές φορές καθώς βρισκόταν στην περιοχή και προκαλούσε προβλήματα στον γνωστό οφθαλμίατρο και τη σύζυγό του.

Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν, από την οποία απέκτησαν ένα 13χρονο σήμερα παιδί. Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, η δράστις είναι μία νεαρή, που δηλώνει εικαστικός, από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, η οποία φέρεται να είχε στήσει καρτέρι τον οφθαλμίατρο, πυροβολώντας τον δευτερόλεπτα αφού ο γιατρός είχε παραλάβει το παιδί από το σχολικό λεωφορείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...