07/12/2021

«Μπλακάουτ» στον ΣΚΑΪ μόλις ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ είπε… «Μητσοτάκης» [βίντεο]

Απρόοπτο υπήρξε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και δεδομένα προκάλεσε γέλια και αμηχανία, καθώς όταν μιλούσε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, έπεσε «μαύρο» στον αέρα.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΚΙΝΑΛ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για την πανδημία, αλλά μόλις αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα φώτα στο στούντιο έσβησαν. Ο μόνος «φωτισμένος» ήταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος βρισκόταν σε άλλο στούντιο.

Αυτός ο οποίος έχει την πολιτική ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας δεν τα πάει καλά. Δεν πάει να είναι ο Μητσοτάκης…» περιέγραφε όταν ξαφνικά τα φώτα έσβησαν. Αμέσως οι δύο παρουσιαστές, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασαν με χιούμορ την περίεργη… σύμπτωση.

«Βλέπετε με αυτά που λέτε τι γίνεται;» του είπαν γελώντας, με την παρουσιάστρια να προσθέτει «μόνο το ΠΑΣΟΚ επιβίωσε». «Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι φωτεινό» πρόσθεσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Μας έτυχε και αυτό» σχολίασε γελώντας ο Κώστας Ζαχαριάδης. «Τόσες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών, τόσα χρόνια, μας έτυχε και αυτό. Δεν θα ξαναπώ “Μητσοτάκης”, δεν θα το ξανακάνω».