Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Expendables 4: «Ανακριβείς οι πληροφορίες για τραυματισμό των συντελεστών» – Τι λέει η παραγωγή

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, καθώς τις αρχικές πληροφορίες για τρεις τραυματισμούς εργαζομένων, διαδέχθηκε η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής που χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα ανακριβή.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν σοβαρά τραυματία που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες ώρες η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση που χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Αναλώσιμοι 4» ανακριβείς, ενώ επισημαίνει ότι η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

Ατυχήματα υπήρξαν αλλά κανείς δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Τι πραγματικά συνέβη; Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για τραυματισμό τριών ατόμων, δύο τεχνικών και ενός κασκαντέρ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μάλιστα υπήρχαν αναφορές για σοβαρό τραυματισμό του ενός από τους τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σοβαρό ατύχημα πριν από ένα μήνα και αφορούσε εργαζόμενο ελαιοχρωματιστή που έπεσε από μεγάλο ύψος όταν έβαφε οροφή κατά το στήσιμο των σκηνικών. Ο 50χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο από την αστυνομία. Ο άνδρας πήρε σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αυτή φαίνεται πως είναι και η ανακρίβεια στην είδηση σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, ότι δηλαδή ο εργαζόμενος είναι πλέον καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Οι άλλοι τραυματισμοί που έγιναν πριν από δύο μέρες αφορούν δύο κασκαντέρ που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, από όπου επίσης έχουν εξέλθει και είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...