Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ερυθραία – Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για τον «σαμουράι»

Η αδιαφορία της αστυνομίας στις καταγγελίες των γειτόνων του 40χρονου «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας, ότι ο δράστης πυροβολούσε επανειλημμένα από την ταράτσα του σπιτιού του, αλλά και στον δρόμο, προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών.
Ειδικότερα, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν όντως έγιναν κλήσεις στις Αρχές, όπως αναφέρουν οι γείτονες του 40χρονου δράστη, και αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, γιατί οι αρχές δεν ανταποκρίθηκαν.

H σύζυγος του τραυματία, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ανέφερε ότι ο άνδρας της ποτέ δεν είχε καταγγείλει τον 40χρονο και ότι δεν τον γνώριζαν προσωπικά.

«Ο σύζυγός μου, όχι δεν είχε καλέσει, όχι. Ήταν γείτονας, δεν είχαμε καμία σχέση μαζί του εμείς. Δεν είχε κάνει μια κλήση στην αστυνομία ο σύζυγός μου».

Ο 40χρονος, που στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, το πρωί του Σαββάτου δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 43χρονο και τραυμάτισε σοβαρά άλλον έναν, την ώρα που εκτελούσαν εργασίες σε σωληνώσεις φυσικού αερίου στον δρόμο του σπιτιού του δράστη.

«Είναι στο πόδι, είναι μια σοβαρή επέμβαση, είναι καλύτερα. Καλύτερα, καλύτερα είναι, δεν έχει βγει ακόμα από το νοσοκομείο, δεν θα βγει άμεσα, καλύτερα είναι όμως», συμπληρώνει η σύζυγος του τραυματία.

«Μου το είπε ο σατανάς»

Στο σπίτι του 40 χρόνου βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, με πιστόλια, μαχαίρια, ακόμα και σπαθιά, ενώ από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδινε οδηγίες για χρήση όπλων με βίντεο που ανέβαζε από την αυλή του σπιτιού του.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί πυροβόλησε τους δύο άνδρες με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον έναν, ανέφερε ότι «του το είπε ο σατανάς».

Ο 43χρονος τραυματίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι, είναι καλύτερα στην υγεία του και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...