Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ηλικιωμένος ήπιε τσίπουρα, μέθυσε και πήγε να βιάσει την 14χρονη ανηψιά του – Κάθειρξη έξι ετών η ποινή

Βόλος: Ένοχος κρίθηκε ένας 75χρονος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου γιατί το 2019 μέθυσε και αποπειράθηκε να βιάσει την 14χρονη ανηψιά του.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. Κατηγορούνταν για βιασμό και γενετήσια πράξη σε ανήλικο κάτω των 15 ετών, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα να μετατρέψει την κατηγορία σε απόπειρα βιασμού και απόπειρα γενετήσιας πράξης, κατά 14χρονης τότε, που είναι και συγγενής του.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 75χρονος τότε άνδρας, τον Απρίλιο του 2019 βρέθηκε στο ίδιο σπίτι με την ανήλικη και, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τη στρίμωξε σε μια γωνία του σπιτιού, έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό της και τη φίλησε στο λαιμό, πριν το κορίτσι προλάβει να φύγει αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Η 16χρονη το πρωί της Τρίτης (19/10/2021)  ενημέρωσε τους γονείς της τι είχε συμβεί πέντε μήνες μετά (τον Σεπτέμβριο του 2019), ακολούθησε μήνυση σε βάρος του, η ανήλικη είχε δώσει κατάθεση σε παιδοψυχολόγο και χθες έγινε στον Βόλο η δίκη.

Βόλος- 75χρονος: Είχε πιει τσίπουρα

Ο ηλικιωμένος είχε παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή την ενοχή του και χθες στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε ότι είχε πιεί τσίπουρα και θόλωσε το μυαλό του. Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν οι γονείς του κοριτσιού.

Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη έξι ετών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, υπό τον όρο ότι δεν θα προσεγγίζει την ανήλικη. Ο κατηγορούμενος μετά την ανακοίνωση της ποινής άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...