Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση βιασμού 8χρονης στη Ρόδο: «Παραπονιόταν έναν χρόνο ότι πονάει», υποστηρίζει η μητέρα

Βιασμός 8χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες, με βάση όσα λέει η μητέρα της, αναφέρουν ότι το κοριτσάκι διαμαρτυρόταν εδώ και ένα χρόνο, λέγοντας ότι πονάει.

Παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η επιμέλεια του κοριτσιού έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και η 8χρονη φιλοξενείται σε δομή, όπου την παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι.

Ο σύντροφος της μητέρας της 8χρονης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του κοριτσιού αποκάλυψε ότι το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει εδώ και περίπου έναν χρόνο.

«Νόμιζα στην αρχή ότι ήταν της φαντασίας της… στην τελική δεν ήταν αυτό, ήταν κάτι άλλο», ανέφερε.

«Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε στην 8χρονη, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω στα χέρια το παιδί μου και να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί» τόνισε και υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είναι αθώος.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο σύντροφος της μητέρας είπε πως έμαθε γι’ αυτό που συνέβη στην 8χρονη πριν από μια εβδομάδα και ότι ανησύχησε.

«Ανησυχώ για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό, φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά. Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα. Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί. Κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός…», ισχυρίστηκε ο σύντροφος της μητέρας.

Τέλος, όπως είπε, έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...