Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Σύλληψη τραβεστί για την δολοφονία νεαρής ιερόδουλης – Τον έψαχναν επτά χρόνια

Συνελήφθη, στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, 63χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι στις 14 Νοεμβρίου 2014, στα Εξάρχεια, είχε επιτεθεί σε βάρος 43χρονης, την οποία χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, προκαλώντας της βαριές κακώσεις, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε διπλή ζωή, καθώς κυκλοφορούσε με γυναικεία ρούχα και περούκα, ενώ χρησιμοποιούσε τα ψευδώνυμα Αμάντα και Στεφανία. Γι αυτό και επί επτά χρόνια δεν είχε εντοπιστεί τα ίχνη του.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε τυχαία από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια. Ο 63χρονος προσήχθει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος πάντως αρνείται πως σκότωσε την γυναίκα και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

“Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-10-2021 στην περιοχή των Εξαρχείων, ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο ανωτέρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι την 14-11-2014 στα Εξάρχεια είχε επιτεθεί σε βάρος 43χρονης ημεδαπής με ανθρωποκτόνο πρόθεση, χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο κεφάλι, προκαλώντας της βαριές κακώσεις, συνεπεία των οποίων επήλθε ο θάνατος αυτής λίγες ημέρες αργότερα σε νοσοκομείο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...