Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών στο μοντέλο και τον σύντροφό της

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος της Έλενας Πολυχρονοπούλου και του συντρόφου της. Στην κατοχή του μοντέλου και του συγκατηγορουμένου της βρέθηκαν περίπου 8 κιλά κοκαΐνης.

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Οι δυο κατηγορούμενοι μετά τη δίωξη οδηγήθηκε σε ανακριτή.

Η Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και  ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου βρέθηκαν να έχουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς.  Σύμφωνα με την αστυνομία, η Δίωξη Ναρκωτικών έφτασε στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από αξιοποίηση πληροφορίων που είχαν περιέλθει στην αστυνομία.

Η σύλληψη τηςΈλενας Πολυχρονοπούλου προκαλεί νέο σοκ στον κόσμο της show business, αφού έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του μοντέλου Αφροδίτης Μπάρμπα, στην κατοχή της οποίας είχαν βρεθεί 35 δόσεις κοκαϊνης.

POLYXRONOPOULOU__2_
POLYXRONOPOULOU__1_

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση, έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.
Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

POLYXRONOPOULOU__5_
POLYXRONOPOULOU__4_
POLYXRONOPOULOU__3_

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• δίκυκλη μοτοσυκλέτα
• -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...