Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλιάς αποφάσισε ο ανακριτής ενώ διετάχθη επίσης η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Φολέγανδρος: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση – Ο 30χρονος έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε στη θάλασσα

Στοιχεία-σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς απολογείται ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA ο ιατροδικαστής έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος τη χτύπησε, την έσυρε και την έριξε από τον γκρεμό για να καταλήξει ζωντανή μέσα στο νερό. Ο 30χρονος, ο οποίος χθες το βράδυ μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο Νάξου, έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί.

Οργισμένη δήλωση Κούγια για τους «κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως»

Νέα ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στον 30χρονο καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, και στον συνήγορό του εξέδωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Αλέξης Κούγιας.

Σε αυτή ο κ. Κούγιας υπενθυμίζει ότι το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αγνόησε τους ισχυρισμούς περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας του δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Έτσι εκτός από ισόβια, το ΜΟΔ Αθηνών, όπως τονίζει ο κ. Κούγιας «οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».

Η ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρει συγκεκριμένα: «Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...