Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Στον ανακριτή ο 30χρονος που σκότωσε την Γαρυφαλλιά – Τι λέει ο δικηγόρος

Ενώπιον του ανακριτή στη Νάξο για να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη, το πρωί ο 30χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Χθες, Δευτέρα, στη Νάξο έφτασε ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αλλά και οι γονείς του που θα τον συνοδεύσουν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το MEGA αργά το βράδυ της Δευτέρας ο 30χρονος συνάντησε υπό άκρα μυστικότητα τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία του έδωσαν κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Ο δικηγόρος του σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς κάνοντας λόγο για μια τραγική υπόθεση με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο.

«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά, αλλά κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου, η οποία είναι κυριολεκτικά συντετριμμένη και μου έδωσε εντολή να συνδράμω στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης τραγικής, με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για την μνήμη του θύματος» δήλωσε ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος στο naxospress.gr.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του 30χρονου μετά τη δολοφονία στη Φολέγανδρο
Δεν αποκλείεται, πάντως, ο δικηγόρος του 30χρονου να ζητήσει προθεσμία προκειμένου ο πελάτης του να απολογηθεί την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής, ο 30χρονος κατηγορεί την άτυχη Γαρυφαλλιά για τα όσα συνέβησαν στη Φολέγανδρο και οδήγησαν στο θάνατό της.

Ταυτόχρονα, αναμένονται κάποια νέα στοιχεία από την έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής καθώς ο ιατροδικαστής είδε μώλωπες στο σώμα της άτυχης κοπέλας, κάτι που σημαίνει ότι ο 30χρονος πριν να δολοφονήσει την Γαρυφαλλιά, πιθανόν να την είχε ξυλοκοπήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...