26/07/2021

Θρήνος στα Ιωάννινα – Πέθανε από κορονοϊό 40χρονη που είχε χάσει τον πατέρα της από τον ιό

Θρήνος στα Ιωάννινα από τον θάνατο μίας 40χρονης από κορονοϊό. Η Αλέκα Σιώζου, η οποία ήταν ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη, έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό για δύο μήνες, ωστόσο την περασμένη Τρίτη άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν. Πίσω της αφήνει τον σύζυγό της και την 5χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με το epirusgate.gr, πριν από έναν μήνα είχε πεθάνει από κορονοϊό και ο πατέρας της 40χρονης, Χαράλαμπος Σιώζος, πρώην τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Μαρμάρων του Δήμου Ιωαννιτών. Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια της 40χρονης αναφέρει ότι συγκεντρώνει χρήματα για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

«Από χθες η καρδιά μας ράγισε. Το χαμόγελό μας έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος,η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγει νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα. Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου. Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που παλεύανε στο πλευρό της ακούραστοι,δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας. Δεθήκανε μαζί μας, με τον πόνο και τη θλίψη μας. Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες.Το κεφάλι ψηλά όμως γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες. Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19», αναφέρει η ανακοίνωση.