28/07/2021

Αλβανός εξέδιδε 17χρονη που εξαφανίστηκε από το Χαϊδάρι – Πώς τους εντόπισαν οι αστυνομικοί

Στην σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς κρατούσε παράνομα μια 17χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία  καθώς η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος στα χέρια του Αλβανού μαστροπού.

Η 17χρονη κοπέλα είχε εξαφανιστεί στις 3 Ιουνίου 2021 και φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα ήταν στα χέρια του αδίστακτου μαστροπού, ο οποίος την εξέδιδε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν αγγελία με φωτογραφίες της ανήλικης σε «ροζ» ιστοσελίδα και έκλεισαν ραντεβού ως δήθεν «πελάτες».

Όταν εμφανίστηκαν στο ραντεβού η Αμάντα και ο Αλβανός κακοποιός, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτότητα τους και πέρασαν χειροπέδες στον μαστροπό, ενώ οδήγησαν την ανήλικη στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα, έγινε και έρευνα στο διαμέρισμα όπου η 17χρονη κρατούνταν «αιχμάλωτη».

Λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της η οικογένεια της απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο εξέδωσε Missing Alert για τον εντοπισμό της, επισημαίνοντας ότι η ανήλικη είχε εξαφανιστεί ξανά κατά το πρόσφατο παρελθόν. Όσον αφορά την Αμάντα αφού εξεταστεί από γιατρούς, θα της παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το σοκ.