Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για το colpo grosso στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό

Ένα μοιραίο λάθος φαίνεται πως έκανε ο δράστης της ληστείας των θυρίδων στην τράπεζα του Χαλανδρίου από το οποίο οι αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι και κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Παρά τα γάντια που φορούσε άφησε το DNA του μέσα σε μια θυρίδα. Ο 58χρονος που συνελήφθη, άνοιξε 4 θυρίδες μέσα στην Τράπεζα με ένα απλό κατσαβίδι και κατάφερε να πάρει λεία 5 εκατομμυρίων ευρώ. Στο MEGA μίλησε η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη.
Για την ληστεία της δεκαετίας δεν χρειάστηκαν υπερσύγχρονα εργαλεία αλλά όπως φάνηκε ένα απλό κατσαβίδι το οποίο ο 58χρονος κατηγορούμενος, θεατρικός παραγωγός, χρησιμοποίησε ως μοχλό. Κατάφερε να διαρρήξει τις τέσσερις θυρίδες και να αρπάξει 5.000.000 ευρώ τα οποία παραμένουν άφαντα….

Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιεύονται στο vima.gr τόσο από το εσωτερικό του χώρου όσο και από τις ίδιες τις θυρίδες που έγιναν «στόχος»…..

Ο 58χρονος είχε επισκεφθεί, με πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του, τουλάχιστον πέντε φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο, την θυρίδα που διατηρούσε ο γιος του στην συγκεκριμένη τράπεζα….

«Κλειδί» για τη σύλληψή του ήταν η ταυτοποίηση του DNA που βρέθηκε στο εσωτερικό ενός εκ των τεσσάρων μεταλλικών κουτιών στις θυρίδες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι λόγω της ζέστης τον περασμένο Αύγουστο που έγινε η κλοπή, σκούπισε με τα γάντια του τον ιδρώτα του, από τον οποίο βρέθηκε και το DNA…..

Η σύζυγος του 58χρονου, η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, μίλησε στην εκπομπή live news και υποστήριξε ότι ο σύζυγος της είναι αθώος.

«Πιστεύω στην αθωότητα του συζύγου μου και έχει την στήριξη της οικογένειάς μου. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Αλήθεια είναι… Δεν μπορώ. Προσπαθώ να είμαι όρθια για τα παιδιά μου. Θα πηγαίνω στη δουλειά μου, γιατί πρέπει να σωθώ με κάποιο τρόπο. Να επιβιώσουμε δηλαδή.»

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ εστίασαν το ενδιαφέρον τους σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή που ο 58χρονος κρατούσε κατά την είσοδό του στον χώρο των θυρίδων, όπου εκτιμούν ότι έβαζε τα χρήματα και τα τιμαλφή που άρπαζε….

Αύριο το πρωί, ο 58χρονος,που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και διαρρήξεις, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλογίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...