Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Από χθες ήθελε η ΕΛΑΣ να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Ηαστυνομία προχώρησε σε ανακοινώσεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά και την κατάθεση του 32χρονου πιλότου στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι της Πέμπτης (17/6).

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Μετέβη κλιμάκιο στην Αλόννησο, περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες αλλά σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στη ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως ο ομαδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει», ανέφερε η αστυνομία. Η εξέταση του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας είναι πολύωρη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο σύζυγος το θύματος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας επί των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο Μπάμπης και γι’ αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλόννησο, πάντως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν ότι έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΕΛΛΑΔΑ

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη...