Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ανέσυραν νεκρό από τα ορμητικά νερά – Εντοπίστηκε όχημα στην άκρη του ρέματος – Βίντεο σοκ

Συγκλονίζει η στιγμή κατά την οποία εντοπίζεται άτυχος άντρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ρέματος της Πολίχνης.

Είναι η στιγμή, όπως γράφει το GRTIMES, που τα ορμητικά νερά δημιουργούν έναν χείμαρρο στην ιρλανδική διάβαση και οι κάτοικοι έχουν κατέβει από τις οικίες τους προκειμένου να δώσουν ένα χέρι βοηθείας.

Oι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, σύμφωνα με το thestival, εντοπίστηκε, νωρίς το βράδυ, όχημα που εθεάθη να παρασύρεται από ορμητικά νερά στο ρέμα.

Το όχημα εντοπίστηκε στην άκρη του ρέματος, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Ο άτυχος άνδρας, που εκτιμάται ότι είναι ο οδηγός του ανευρεθέντος οχήματος, εντοπίστηκε μετά από απόσταση 1,5 χιλιομέτρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, πάντως, εάν ο νεκρός άνδρας είναι όντως ο οδηγός του οχήματος.

Καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμηρισμένους δρόμους.

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, καθώς από το μεσημέρι η πόλη πλήττεται από έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες, ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ford Kuga είναι το μεσαίο SUV που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα προτάσσοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στην κατηγορία, μια νέα και άκρως...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Toyota ξεκίνησε τη δοκιμή ενός νέου φορτηγού που κινείται με υδρογόνο μαζί με την Coca-Cola στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων εφοδιασμού της εταιρείας αναψυκτικών....

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παρατηρήσεις με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb οδήγησαν τους επιστήμονες στην ανακάλυψη ενός γιγάντιου εξωπλανήτη, ενός «σούπερ Δία» σε τροχιά γύρω από ένα κοντινό...