Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα: Τρόμος για ανήλικα κορίτσια – 21χρονος αυνανιζόταν μπροστά τους

Τον τρόμο σε ανήλικα κορίτσια στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου, στη Βούλα, προκάλεσε ένας σάτυρος που φέρεται να αυνανιζόταν λίγα μέτρα μακριά από τα παιδιά.

Οι δυο κοπέλες αν και αιφνιδιάστηκαν αρχικά, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και καθώς έτρεχαν για να απομακρυνθούν, κάλεσαν την μητέρα τους στο κινητό της τηλέφωνο, η οποία τυγχάνει να είναι ιατροδικαστής. Εκείνη ειδοποίησε αμέσως την Άμεση και Δράση. Συγκεκριμένα, το Α 4-3/Α περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα από το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν με συνοπτικές διαδικασίες τον 21χρονο σάτυρο.

Όπως προέκυψε, πρόκειται για ένα άτομο 21 έτους, ελληνικής υπηκοότητας, με τους αστυνομικούς της ασφάλειας να ανατηζούν αν έχει παρενοχλήσει κι άλλα κορίτσια στην ίδια περιοχή ή σε όμορους δήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο με βεβαρημένο ποινικό μητρώο αφού εκτός από τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ανήλικων κοριτσιών, διέπραττε ληστείες και κλοπές κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για τον Γ.Μ, Έλληνα Πομάκο που είχε γίνει ο τρόμος και ο φόβος των νοτίων προαστίων εξαπολύοντας επιθέσεις εις βάρος νεαρών κοριτσιών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...