Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αρπαγής στη Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε παρενοχλήσει την 13χρονη και πριν από έναν μήνα

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο 45χρονος επίδοξος απαγωγέας της 13χρονης στη Ραφήνα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα.

Όπως είπε το 13χρονο κοριτσάκι στους αστυνομικούς, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα, στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Αφού κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια ενός ζευγαριού και κατοίκων της περιοχής, το 13χρονο κοριτσάκι επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της. Η Αστυνομία ενημερώθηκε και αντέδρασε άμεσα, μόλις δόθηκε η περιγραφή του οχήματος και του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη.

Οι αστυνομικοί που είχαν λάβει σήμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατάφεραν να εντοπίσουν το λευκό αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβαν τον άνδρα.

Ο 45χρονος έψαχνε να βρει θύμα

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” περιγράφοντας τα όσα έζησε η κόρη της.

“Άρχισε με το “γεια σου κούκλα”, το πιο χυδαίο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος σε ένα παιδί” τόνισε η μητέρα. Η ίδια σημείωσε ότι ο άνδρας είχε πιει, ήταν μεθυσμένος και η άρνηση της 13χρονης να μπει στο αμάξι του, του προκάλεσε εκνευρισμό.

Περιέγραψε πώς η κόρη της προσέγγισε ένα ζευγάρι για να ζητήσει βοήθεια και έκανε γνωστό ότι πριν από ένα μήνα ο 45χρονος επιχείρησε και πάλι να προσεγγίσει την ανήλικη.

“Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα. Το είχε ξανακάνει” κατέληξε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

ΕΛΛΑΔΑ

«Δώσαμε ισχυρό ρόλο στα μέλη για το ευρωψηφοδέλτιο άρα ακούσαμε περισσότερο τη δημοκρατική λειτουργία» ανέφερε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος που...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα μικροπλαστικά βρίσκονται παντού: στον αέρα που αναπνέουμε, στο νερό που πίνουμε και στα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Τώρα, σύμφωνα με δύο νέες μελέτες, αυτά...

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες. Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...