Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Λιοσίων: «Ήθελα να αυτοκτονήσω» είπε ο 18χρονος

Ανατροπή σημειώνεται σε ότι έχει να κάνει με το τρομακτικό τροχαίο στη Λιοσίων με αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητο να καταστραφεί και να υπάρχουν τέσσερις τραυματίες.

Ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο που καταδίωξε, με συνέπεια το τροχαίο στην οδό Λιοσίων και τις πρωτοφανείς εικόνες που είδαμε το μεσημέρι της Πέμπτης, είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να αυτοκτονήσει!

Νωρίτερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ όπως είπε ο ίδιος ο 18χρονος στους αστυνομικούς, είναι υπάλληλος του πλυντηρίου καθώς και συγγενής του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και πήρε το όχημα για να… κάνει βόλτα και όχι για να το κλέψει.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου παρέδωσε το όχημα στον 18χρονο για να το πλύνει. Όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είδε ότι αυτό έλειπε.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε τοποθετήσει σε αυτό πομπό παρακολούθησης και ξαφνικά το είχε στην εφαρμογή γεωεντοπισμού, στο κινητό του τηλέφωνο, να κινείται μακριά από το πλυντήριο. Έτσι και ενημέρωσε την αστυνομία η οποία προσπάθησε να κάνει αρχικά μπλόκο στο κέντρο της Αθήνας και όταν αυτός δεν σταμάτησε ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη που τελείωσε με το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο και τους 4 τραυματισμούς στην οδό Λιοσίων. Οπως είπε δεν σταμάτησε γιατί δεν είχε δίπλωμα.

Στου μεταξύ, ποινική δίωξη για επτά αδικήματα ασκήθηκε στον νεαρό που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην οδό Λιοσίων. Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του νεαρού ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής, της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε κίνδυνος για τον άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια και οπλοφορία. Η τελευταία δίωξη του ασκήθηκε καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού δύο μαχαίρια και ένα γκλομπ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...