13/04/2021

ΝΔ κατά Τσίπρα για ΑΠΘ και Νέα Σμύρνη: Ποντάρει στην καταστροφή, τζογάρει με την υγεία των πολιτών

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί η Νέα Δημοκρατία για την επιλογή της Κουμουνδούρου να υπερασπιστεί την κατάληψη του ΑΠΘ αλλά και να καλέσει τους πολίτες σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, ασκεί η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, γίνεται λόγος για «νεοαγανακτισμένους» στους οποίους επενδύει ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον πως υπονομεύει τις προσπάθειες για αντιμετώπιση της πανδημίας. «Μονίμως ποντάρει στην καταστροφή» αναφέρει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Χθες τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν κατάληψη στο ΑΠΘ. Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας.

Τη στιγμή που οι πολίτες δίνουν σκληρή μάχη και το Σύστημα Υγείας υφίσταται πίεση ο κ. Τσίπρας από τη μια επενδύει στις πλατείες των «νεοαγανακτισμένων» κι από την άλλη κραυγάζει ότι «η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο». Με τις ενέργειές του υπονομεύει την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία. Μονίμως ποντάρει στην καταστροφή και τζογάρει με την υγεία των πολιτών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.