Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΝΝΕΔ/ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Βοήθεια προς τους συμπολίτες μας στο νομό Λάρισας

Οι διαδοχικοί σεισμοί που έχουν λάβει χώρα με επίκεντρο το νομό Λάρισας έχουν προξενήσει σημαντικές ζημιές, ενώ πολλοί συνάνθρωποί μας περνούν δύσκολες στιγμές, αναγκαζόμενοι να παραμείνουν εκτός των σπιτιών τους.

Από την πρώτη στιγμή, η Πολιτεία συντεταγμένα στήριξε τους πληγέντες με άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις και εξειδικευμένα κλιμάκια μηχανικών και στελεχών της Πολιτικής Προστασίας.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και εμείς ως νέοι άνθρωποι είναι σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη. Έπειτα από επικοινωνία μας με τους τοπικούς φορείς, ενημερωθήκαμε για τις παρούσες ανάγκες και καλούμε όλα μας τα μέλη, καθώς και όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε μαζί τους συμπολίτες μας συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα:

Εμφιαλωμένο νερό.
Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Λαμβάνοντας κάθε απαιτούμενη μέριμνα για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ακριβή τρόπο και χρόνο παραλαβής των ειδών και προκειμένου να κανονίσετε την παραλαβή των ειδών που επιθυμείτε να προσφέρετε, μπορείτε να καλέσετε:

Για την Αθήνα στο 2111883300
Για τη Θεσσαλονίκη στο 6977135062
Για το νομό Λάρισας στο 6977887770
Παρασκευή 5 Μαρτίου έως τις 20:00, το Σάββατο και Κυριακή 6 & 7 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 18:00 και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου από τις 10:00 έως τις 16:00.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ και τις Οργανώσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανά την επικράτεια για τον ακριβή τρόπο συλλογής των ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, έχουμε χρέος να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας από την Ελασσόνα. Για εμάς, η εθελοντική δράση και η κοινωνική προσφορά αποτελούν βίωμα και η βοήθεια προς τους συμπολίτες μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...