Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Mάχη για να πάει το ρεύμα στα τελευταία 4.000 σπίτια

Ολονύχτια μάχη προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν και τα τελευταία σπίτια στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Μήδεια, δίνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, χωρίς ρεύμα παραμένουν περίπου 4.000 σπιτιών.

Οι περιοχές στις οποίες παραμένουν τα προβλήματα είναι η Εκάλη, ο Διόνυσος, ο Αγ.Στέφανος, το Κρυονέρι, η Άνοιξη, η Δροσιά και ο Κάλαμος.

Νωρίτερα αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Το πρωί της Πέμπτης, τα σπίτια που δεν είχαν επανασυνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτρισμού ήταν πάνω από 10.000, ενώ οι συνθήκες εξακολουθούσαν να είναι αντίξοες για τα συνεργεία, καθώς τα σημεία που είχαν υποστεί βλάβη βρίσκονταν σε δύσβατα σημεία, ή ήταν καλυμμένα με χιόνι και η πρόσβαση των συνεργείων ήταν σχεδόν αδύνατη.

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να απευθύνονται στους αρμόδιους. Πιο συγκεκριμένα:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)».

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωσή του: «Στον μαραθώνιο αυτό αγώνα, ο ΔΕΔΔΗΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

LIFESTYLE

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο ιός της γρίπης είναι το παθογόνο που είναι πιο πιθανό να προκαλέσει μια νέα πανδημία στο εγγύς μέλλον, προειδοποιούν κορυφαίοι επιστήμονες. Σύμφωνα με...

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Στέφανο Σαρτίνι. Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για...