Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αποπλάνηση 13χρονου: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 35χρονη καθηγήτρια

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, με βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού Συμβουλίου, η 36χρονη καθηγήτρια η οποία κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της.

Η νεαρή γυναίκα μετά την απολογία της, την περασμένη Παρασκευή, είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την τύχη της. Τη διαφωνία έλυσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο συντάχθηκε με την άποψη της εισαγγελέως που ζητούσε να μην οδηγηθεί στην φυλακή με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη του ενός χλμ., απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας μαζί του (διαδικτυακής, τηλεφωνικής και δια ζώσης) καθώς και παρακολούθησή της από ψυχολόγο.

Η ανακρίτρια είχε την άποψη πως η φιλόλογος έπρεπε να προφυλακιστεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να συνεχίσει την αποπλάνηση του 13χρονου.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας, η δικαστική λειτουργός έκρινε ότι η φιλόλογος πρέπει να προφυλακιστεί. Αντίθετη γνώμη διατύπωσε η εισαγγελέας η οποία ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορουμένη με περιοριστικούς όρους.

Έτσι τη διχογνωμία των δύο, καλείται εντός τριών ημερών να λύσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που με βούλευμα του θα αποφασίσει αν τελικώς η φιλόλογος θα παραμείνει ή όχι ελεύθερη. Μέχρι τότε, η 36χρονη θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η υπόθεση απασχόλησε τις αρχές μετά από καταγγελία στην Αστυνομία της μητέρας του αγοριού, η οποία διαπίστωσε πως η κατηγορουμένη, που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, είχε αναπτύξει ερωτική σχέση μαζί του.

Η φιλόλογος, απολογούμενη, δήλωσε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ζήτησε συγγνώμη από το παιδί και την οικογένειά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...