Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Δεύτερος νεκρός στην Εύβοια

Μεγαλώνει δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία «Μήδεια» καθώς άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αυτή τη φορά στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος νεκρός της κακοκαιρίας «Μήδεια» είναι ηλικίας 80 ετών και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου έμενε μόνος του στο χωριό Τρούπι στην Εύβοια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος 80χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και χρειαζόταν υποστήριξη της αναπνοής του από μπουκάλα οξυγόνου.

Στο χωριό, όμως, από τη Δευτέρα υπήρχε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παροχή οξυγόνου από την μπουκάλα η οποία για να λειτουργήσει χρειάζεται ρεύμα.

Πυροσβέστες και στελέχη της πολιτικής προστασίας Εύβοιας προσπαθούσαν από τη Δευτέρα να προσεγγίσουν το χωριό αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό παρά μόνο σήμερα, Τρίτη, με τους διασώστες να εντοπίζουν δυστυχώς νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο.

Στην Κρήτη ο πρώτος νεκρός της κακοκαιρίας

Νωρίτερα τη ζωή του είχε χάσει ένας 56χρονος αγρότης στο ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο άτυχος 56χρονος, μάλιστα, άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια του γιου του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος υπέστη πιθανότατα έμφραγμα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ γύρω στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασε με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή. Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...