Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έκανε κορωνοπάρτι και τους κάρφωσε ο… πρώην

Ακριβά φαίνεται πως πλήρωσε νεαρός μουσικός από τη Θεσσαλονίκη ένα κορωνοπάρτι που διοργάνωσε, καθώς υπολόγιζε χωρίς τη εκδίκηση του πρώην της κοπέλας του.

Ο 24χρονος Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης διοργάνωσε πριν λίγες μέρες πάρτι σε ισόγεια αποθήκη στην περιοχή του Εύοσμου. Ωστόσο μετά από «καρφωτή» του πρώην της κοπέλας του νεαρού μουσικού, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισαν εντός της αποθήκης έξι άτομα.

Στους πέντε καλεσμένους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση περιορισμού μετακίνησης, ενώ στον 24χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και συνελήφθη. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης που παραπέμφθηκε του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» μιλώντας για την απίστευτη αυτή ιστορία μεταξύ άλλων είπε:
«Μαζευόμαστε τακτικά από εδώ κι από εκεί. Υπάρχουν στέκια στη Θεσσαλονίκη που μαζεύονται και 5 και 10 άτομα. Συμβαίνουν αυτά κακά τα ψέματα, όλοι τα γνωρίζουμε αυτά. Εμείς το ζούμε με μουσική, άλλοι κάνουν άλλα πάρτι.

Δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης, όπως τα λένε στη τηλεόραση. Εγώ θα σεβαστώ μέχρι κάποιο σημείο την κατάσταση αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...