Connect with us

Hi, what are you looking for?

Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του
Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του

ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε εξιτήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Τι ανακοίνωσε η οικογένειά του

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, από το νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την Τετάρτη αφότου ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η οικογένεια του ηθοποιού, αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος  λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση. 

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε. 

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

Προβληματισμός στην ΕΡΤ

Μετά τον Γιώργο Κιμούλη και τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Δήμητρας Λιάνη, οι οποίοι έχουν δεχτεί ονομαστικές καταγγελίες, ακολούθησε το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μάλιστα τρεις περίπου ώρες μετά την εισαγωγή του, μια πολύ γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα.

Σε αυτήν όπως και στην πρώτη, η οποία έγινε λίγες ώρες μετά το εξώδικο του γνωστού ηθοποιού την περασμένη Δευτέρα δεν χρησιμοποίησε κάποια φράση και δεν έγραψε τίποτε, απλώς ανήρτησε ένα συγκεκριμένο σημείο στίξης αρκετές φορές.

Την ίδια ώρα υπάρχει προβληματισμός στην ΕΡΤ για τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και αναμένονται αποφάσεις. Μετά τα όσα έγιναν γνωστά και τα περιστατικά που αναφέρουν οι τρεις γυναίκες στην επίσημη καταγγελία τους, στην κρατική τηλεόραση φέρεται να αναζητούν πλέον την λύση της «εξαφάνισης» του Πέτρου Φιλιππίδη από την επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Στελέχη της ΕΡΤ, οι δημιουργοί της σειράς αλλά και ηθοποιοί που παίζουν σε αυτή σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, θεωρούν ότι μετά από όλα όσα έγιναν γνωστά ο ηθοποιός είναι πλέον persona non grata.

Εκτός όμως από την σειρά σε άδοξο τέλος οδεύει πλέον και η συνεργασία του με την Digea αφού είχε επιλεχθεί ως πρωταγωνιστής της διαφημιστικής της καμπάνιας για τις νέες, οριστικές τηλεοπτικές συχνότητες που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο.

Από την περασμένη Τετάρτη το διαφημιστικό σποτ δεν προβαλλόταν πλέον από τα κανάλια αν και η καμπάνια για τις συγκεκριμένες περιοχές της χώρας που πρέπει να εναρμονιστούν με το ψηφιακό σήμα, τελείωνε την εβδομάδα που διανύουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο μέρος της που ξεκινάει προς τα τέλη του μήνα δεν θα έχει πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά πιθανότατα κάποιον άλλο συνάδελφό του.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες επιμένουν ότι και άλλες  γυναίκες-δεκατέσσερις λένε οι πληροφορίες-ετοιμάζουν καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια εξέλιξη.

Νομικοί κύκλοι τονίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει δικαστική εξέλιξη στις κατηγορίες των τριών γυναικών αφού τέτοια αδικήματα θα πρέπει να καταγγέλλονται εντός τριών μηνών από την ημέρα που συνέβησαν.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Λένα Δροσάκη – Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το κείμενο της καταγγελίας τους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από την καταγγελία που κατέθεσαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Οι τρεις ηθοποιοί ζητούν την οριστική διαγραφή του σκηνοθέτη και ηθοποιού από το σωματείο, εκπροσωπούμενες από τον δικηγόρο τους, Γιώργο Γεραρή.

Αρχικά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε σε περιστατικό στη παράσταση «Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον στο θέατρο «Βρετάνια» το 2000, όταν ήταν σε ηλικία 24 χρόνων. «Ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου και όχι μόνο. Εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ, τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει».

Επιπλέον αναφέρθηκε και σε ένα δυσάρεστο περιστατικό στο καμαρίνι που της παραχωρήθηκε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη αν και κρατούσε το κλειδί ο ίδιος.

«Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μια συνεχή ανησυχία που έφθανε στα όρια του τρόμου. Ειλικρινά δεν ήξερα ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. Φοβόμουν ότι είναι ικανός για τα πάντα όπως μου είχε αποδείξει άλλωστε».

Ακόμη αναφέρει πως κάθε φορά που υπήρχε ένας δικός της άνθρωπος στην παράσταση και στο έργο είχαν μια σκηνή με ένα τρυφερό φιλί, εκείνος τη φιλούσε με βία προκαλώντας αίσθημα απέχθειας στο κοινό. «Όλο αυτό το αίσθημα επεδείκνυε όταν ερχόταν και ο τότε σύντροφός μου να δει την παράσταση, πιάνοντάς με σε διάφορα σημεία του σώματός μου, δίνοντας αυτά τα ανάρμοστα φιλιά. Υπό αυτό το καθεστώς τρόμου και βίας έζησα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...