Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αποπλάνηση 13χρονου από την καθηγήτριά του: Πώς αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση και ποιες καταθέσεις λείπουν

Καθηγήτρια φιλόλογος, 35 ετών, κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή. Η καθηγήτρια δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Με εξαιρετική προσοχή και μετά από τέσσερις αναλυτικές συζητήσεις των γονέων με τους ειδικούς αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση της αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από την καθηγήτρια του.

Και αυτό γιατί, όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των γονιών του αλλά και το σύνολο των επικοινωνιών του με την 35χρονη, είναι συναισθηματικά προσκολλημένος σε αυτή και δηλώνει πως την έχει ερωτευτεί.

Γι’ αυτόν τον λόγο η δικογραφία που τελικά σχηματίστηκε, δεν περιλαμβάνει καταθέσεις της 35χρονης φιλολόγου και του 13χρονου μαθητή της, αλλά μόνο των γονέων του μικρού, καθώς και όλο το υλικό, επικοινωνίες αλλά και φωτογραφίες και βίντεο από τις ερωτικές επαφές τους.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η μητέρα του 13χρονου ανακάλυψε στον υπολογιστή του φωτογραφικό υλικό και συνομιλίες, αποκαλυπτικές της ερωτικής «σχέσης» με την καθηγήτρια του, ο ίδιος αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες και πως είχαν προχωρήσει ερωτικά.

Τελικά οι γονείς αποφάσισαν να απευθυνθούν, σε πρώτη φάση για βοήθεια στους αξιωματικούς και τους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, επειδή ο γιος τους συνέχιζε να είναι συναισθηματικά προσκολλημένος στην καθηγήτριά του.

Ύστερα από τέσσερις συναντήσεις δέχθηκαν να δώσουν κατάθεση για να σχηματιστεί δικογραφία, χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να πείσουν τον 13χρονο να κάνει το ίδιο.

Όλο αυτό το υλικό διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στην 35χρονη καθηγήτρια για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 15 χρόνων, η οποία μάλιστα εμπίπτει σε επιβαρυντικές διατάξεις λόγω της ιδιότητας της κατηγορουμένης, αυτής δηλαδή του δασκάλου που έχει τον μαθητή του «υπό το καθεστώς προστασίας του».

Η καθηγήτρια αναμένεται να απολογηθεί στον 16ο Ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση την ερχόμενη Δευτέρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...