Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Νεκρή 16χρονη από κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό ήταν η 16χρονη κοπέλα από τη Θήβα που άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα, Τετάρτη (03/02/2021), διασωληνωμένη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες παρέμενε σπίτι της με ήπια συμπτώματα της Covid-19. Ωστόσο, ο ιός επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας της που ήταν επιβαρυμένη λόγω των υποκείμενων νοσημάτων.

Το άτυχο κορίτσι εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας και μετά από λίγες ώρες. Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Η μητέρα της 16χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο δήμαρχος Θήβας απευθύνει έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ανακοίνωση για το θάνατος της κοπέλας εξέδωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας, Κωνσταντίνος Χροναίος.

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με τις πιο πρόσφατες σχεδιαστικές μελέτες του, την BMW Vision Neue Klasse sedan και την BMW Vision Neue Klasse X SAV, το BMW Group...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...