Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Προκαλεί ο δολοφόνος της Κυριακής -«Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια, στην απολογία του – μόλις 10 γραμμών – μίλησε για το μαχαίρι, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα άλλο από όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Η επιλεκτική μνήμη του δολοφόνου της Κυριακής

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στα ελάχιστα λόγια που είπε, ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη Κυριακή.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Ωστόσο, τα γεγονότα διαψεύδουν τον 39χρονο δολοφόνο καθώς φαίνεται πως δεν θυμήθηκε όσα είχαν γίνει το 2020, όταν η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα βιασμού.

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της κοπέλας πως απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε άγρια. Η ανακρίτρια από την πλευρά της έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει, ενώ ο δράστης παραμένει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν ο 39χρονος θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ η ποιητική συλλογή του λογοτέχνη ,κριτικού λογοτεχνίας και τέχνης Λεόντιου Πετμεζά «Συστοιχίες της αυριανής εξορίας» με πρόλογο και εικονογράφηση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυξημένες κατά 50,2% ήταν οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα τον Απρίλιο, φτάνοντας τους 88.851 τόνους έναντι 59.156 τόνων τον ίδιο μήνα του...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σειρά από σημαντικές διμερείς συναντήσεις πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,  Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της Υπουργικής Διάσκεψης του ΟΟΣΑ που διεξήχθη στο...