Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά τι έγινε στην υπόθεση του Κολωνού: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος, αθώα η μητέρα της 12χρονης

Η αυλαία έπεσε το πρωί της Παρασκευής στην πολύκροτη υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό με την απόφαση του δικαστηρίου. Οι δικαστές έκριναν ένοχο για όλες τις κατηγορίες και για τον βιασμό του παιδιού τον βασικό κατηγορούμενο, παρά την πρόταση που είχε κάνει η εισαγγελέας να αθωωθεί για αυτό το κακούργημα.

Ένα ανήλικο κορίτσι που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη. Μία δικαστική απόφαση καταπέλτης για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καταδίκασε τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια, για τις εξής βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες, παρά την αντίθεση εισαγγελική πρόταση.

– βιασμός ανηλίκου κατά πλειοψηφία 5-2

– κατάχρηση ανηλίκου (που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη) ομόφωνα

-μαστροπεία κατά πλειοψηφία 4-3

-πορνογραφία ανηλίκου ομόφωνα

-παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών ομόφωνα

Ο 55χρονος καταστηματάρχης και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι οι οποίοι είναι προσωρινά κρατούμενοι αποδοκιμάστηκαν έντονα κατά τη μεταγωγή τους στη δικαστική αίθουσα από εκατοντάδες συγκεντρωμένους, αλληλέγγυους στο θύμα αυτής της σοκαριστικής υπόθεσης, ανάμεσά τους και η Μάγδα Φύσσα.

Αθώα η μητέρα
Σε κλάματα ανακούφισης, μέσα στη δικαστική αίθουσα ξέσπασε η κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης όταν άκουσε την αθωωτική απόφαση για τις κακουργηματικές κατηγορίες που της αποδίδονταν, με το δικαστήριο να μην υιοθετεί ούτε σε αυτό το σκέλος την εισαγγελική πρόταση.

Ένοχος από το δικαστήριο κρίθηκε και ένας συνταξιούχος ναυτικός ο επονομαζόμενος «Μιχάλης», ο οποίος καταδικάστηκε για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου, ενώ αθωώθηκε από την κατηγορία της απόπειρας γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Ακόμα, 17 άνδρες καταδικάστηκαν είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία, για τις κατηγορίες-κατά περίπτωση-των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής και της παιδικής πορνογραφίας.

Έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι από το δικαστήριο.

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επί των ποινών αναμένεται τις επόμενες ημέρες ενώ οι καταδικασθέντες αναμένεται να προσφύγουν στο Εφετείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και εγκαυματίες που παλεύουν ακόμα με τα σωματικά και ψυχικά τους τραύματα, μίλησαν στο ΕΡΤNEWS και την Κατερίνα Φάκα....

ΕΛΛΑΔΑ

Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της...

LIFESTYLE

“Φτάνει που ξέρω πως υπάρχει κι ας μην είναι εδώ” αναφώνησε, αμέσως μόλις συνάντησε το τηλεοπτικό κοινό του STAR, ο Ετεοκλής Παύλου! Μοναχική έναρξη...

ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν είχε διοργανωθεί από την Εφορεία κάποια δράση ή ξενάγηση, ούτε έχει δοθεί σχετική έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού», ενημερώνει με ανακοίνωσή της η...