Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομική επιχείρηση στη Δ. Αττική για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας – Συνελήφθησαν 21 άτομα

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, χθες, (Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2023), πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στον Δήμο Αχαρνών και Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων και Καματερού.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης έγινε έλεγχος σε 247 οχήματα και 498 άτομα (473 Έλληνες και 25 αλλοδαποί) ενώ προσήχθησαν 62 άτομα.

Συνελήφθησαν 21 άτομα, μεταξύ των οποίων 6 για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, 2 για απείθεια, 1 για καταδιωκτικά έγγραφα και 12 για Κ.Ο.Κ.

Βεβαιώθηκαν 148 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. , εντοπίστηκαν 4 μοτοσικλέτες και 3 αυτοκίνητα για τα οποία είχε δηλωθεί η κλοπή τους ενώ ακινητοποιήθηκε ένα όχημα.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 97,9 γραμμάρια ηρωίνης, 0,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και 20 ευρώ.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 10 άδειες ικανότητας οδήγησης, 20 άδειες κυκλοφορίας, 7 ζεύγη πινακίδων καθώς και 3 μονές πινακίδες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ : «Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον τέσσερις συναγωγές στο Μανχάταν έγιναν στόχοι απειλών για τοποθετήσεις βομβών χθες Σάββατο, πάντως καμιά δεν κρίθηκε σοβαρή από την αστυνομική διεύθυνση Νέας Υόρκης...

ΕΛΛΑΔΑ

Εορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τιμάται η μνήμη του. Η ημερομηνία μνήμης του, είναι κινητή, αλλά συνήθως εορτάζεται...

ΕΛΛΑΔΑ

Με το έθιμο του ρουκετοπόλεμου μετέφεραν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στο Βροντάδο της Χίου. Σύμφωνα με την παράδοση, τα αντίπαλα συνεργεία των δύο...