Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Σοκάρουν τα λόγια του προπονητή – «Με κοίταξε λάγνα και σαν άνδρας ένιωσα έλξη»

Το αίτημα για να αφεθεί ελεύθερος με «βραχιολάκι» ο 38χρονος προπονητής, μετά την απολογία του για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, απορρίφθηκε με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προφυλάκισή του, μέτρο που χαρακτηρίστηκε από την πλευρά του «υπερβολικό και επαχθές».

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του αρνήθηκε εν μέρει τις κατηγορίες που του αποδίδονται επιμένοντας στον ισχυρισμό του ότι δεν υπήρξε βιασμός της αθλήτρια στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα που του «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή.

Ο 38χρονος προπονητής, στην απολογία του, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα με αφετηρία το 2011 όταν , όπως φέρεται να είπε, το κορίτσι κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Ιτέα πήγε στο δωμάτιο του με το μαγιό της.

«Το σώμα της τότε ήταν διαμορφωμένο, ήταν μια κοπελάρα, με κοίταξε λάγνα και εγώ σαν άντρας ένιωσα έλξη. Εγώ την έδιωξα από το δωμάτιο και της έκανα παρατήρηση γιατί κυκλοφορούσε έτσι το ξενοδοχείο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με ταρακούνησε γιατί κατάλαβα ότι το πράγμα έχει ξεφύγει από την πλευρά της» εμφανίζεται να ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό στο οποίο αναφέρθηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι η αθλήτρια, η οποία σήμερα είναι 21 ετών, ήταν εκείνη που τον προσέγγισε ερωτικά ενώ πρόσθεσε πως η μητέρα της γνώριζε για τη σχέση τους.

«Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώσαμε τη σχέση μας και βρισκόμασταν σαν ζευγάρι και μιλούσαμε για γάμο» φέρεται να είπε συμπληρώνοντας πως «ο πατέρας της δεν είχε καταλάβει και δε γνώριζε τίποτα για την ερωτική σχέση και απ’ όσο μου είχε πει εκείνη δεν είμαι σίγουρος, αν η μητέρα της ήξερε σε ποιο στάδιο είχε φτάσει σχέση μας, το μόνο που ξέρω είναι ότι την άφηναν και έβγαινε μαζί μου, όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αυτό γινόταν απογευματινές ώρες μέχρι τις εννιά το βράδυ».

Μάλιστα, ο προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως ολόκληρο το 2013 συνεχίστηκε η επαφή του με την ανήλικη μέχρι που του τηλεφώνησαν από τον Όμιλο και του γνωστοποίησαν ότι διακόπτουν τη συνεργασία μαζί του.

«Εμένα με πήρε τηλέφωνο ένα μέλος της διοίκησης του Ομίλου και μου είπε «έλα να χαιρετήσεις γιατί σταματάς» και εγώ κατάλαβα ότι με κάρφωσαν στον Όμιλο οι γονείς της» είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε στον Ωρωπό με τους γονείς της, έξω από το αστυνομικό τμήμα.

«Εκεί ήταν και εκείνη, στεναχωρημένη και κλαμένη. Στη συνέχεια όλη την ημέρα προσπαθούσα να επικοινωνήσω με τους γονείς της αλλά δεν το σήκωναν. Κάποια στιγμή σήκωσε το τηλέφωνο η μητέρα, η οποία μου είπε: «ένα χρόνο σεξουαλική επαφή ρε αλήτη» και μου το έκλεισε» φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή με τον συνήγορο του Θ. Μαντά, αναφερόμενος στην προσωρινή του κράτηση, να κάνει λόγο για ένα «υπερβολικό και επαχθές» μέτρο που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο, «και μάλιστα σχεδόν 10 χρόνια μετά την καταγγελλόμενη πράξη».

«Η παρουσία του στο Δικαστήριο θα μπορούσε να διασφαλιστεί, άλλωστε, με το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), ένας θεσμός ο οποίος έχει στην πράξη αδικηθεί, αφού οι Ανακριτές και οι Εισαγγελείς συνεχίζουν να εκδηλώνουν δισταγμό για την εφαρμογή του» επεσήμανε σε δήλωση του ο συνήγορος υπεράσπισης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...