ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται ξανά κρύο, με νέα ψυχρή εισβολή από την Κυριακή – Αναλυτική πρόγνωση

Με ηλιόλουστο καιρό η Παρασκευή. Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή από την Κυριακή, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά, συνοδεία βοριάδων, ενώ δεν θα λείψουν και οι βροχές και τα χιόνια κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές σε Εύβοια, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησο, Αιγαίο και Κρήτη.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή περιμένουμε ηλιοφάνεια με ασθενείς τοπικές βροχές μόνο στο Αιγαίο. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 13 βαθμούς, εως 16 στα υπόλοιπα με πρωινό παγετό σε βόρειες και ορεινές περιοχές.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι εως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 3 εως 16 βαθμούς.

Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς.

Το Σάββατο θα περάσει με αρκετό ήλιο και πιθανές βροχές σε Θράκη και βόρειο Αιγαίο με χιόνια στα ορεινά τους. Οι βοριάδες εως 7 μποφόρ, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

 

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προβάδισμα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κατέκτησε η Hyundai Motorsport διευρύνοντας παράλληλα το προβάδισμα της και στο πρωτάθλημα οδηγών μετά την ολοκλήρωση του Ράλι Πορτογαλίας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έστειλαν το μήνυμα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοποιήθηκε η νέα δωρεάν εφαρμογή και πλατφόρμα JOBmatch της ΔΥΠΑ για την άμεση διασύνδεση των επιχειρήσεων τουρισμού και εστίασης με όσους ψάχνουν για δουλειά...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version