Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας, εμμονή του παγετού στα βόρεια – Αναλυτική πρόγνωση έως και την Τετάρτη

Υποχωρούν οι θυελλώδεις άνεμοι, επιμένει ο ισχυρότατος παγετός στα βόρεια, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πάντως έως και την Πέμπτη η θερμοκρασία τα μεσημέρια θα προσεγγίσει και πάλι τους 15 με 16 βαθμούς με αρκετά ηλιόλουστες ημέρες.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη στο Αιγαίο περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές στην Κρήτη και ήλιο στην υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα βόρεια τους 9 βαθμούς, εως 12 με 15 στα υπόλοιπα με ισχυρό πρωινό παγετό, -10 βαθμούς, σε βόρειες και ορεινές περιοχές.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 εως 13 βαθμούς.

Και στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι από το βράδυ βόρειοι εως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς.

Η Τετάρτη θα περάσει με παροδικές νεφώσεις σε ανατολική Στερεά και νότιο Αιγαίο και ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν πρόσκαιρα στο Αιγαίο, η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο με μικρή υποχώρηση του παγετού.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

LIFESTYLE

“Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι” εξηγεί η Μαρίνα Σάττι. Στον...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Διοικητής του 306 Εργοστασίου Βάσεως Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ) Συνταγματάρχης (ΤΧ) Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο Διευθυντής και Πρόεδρος του...