Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι – Συνεχίζονται οι έρευνες

Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά, ένας 50χρονος κρεοπώλης, έχει προσαχθεί από τις αρχές. Είχε πάρει τον 31χρονο με ο αυτοκίνητό του και όπως ο ίδιος είπε, τον άφησε μετά από λίγα λεπτά, στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε κάποιο φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 50χρονος και τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.

Το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα.
Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 50χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της αστυνομίας.
Μέχρι να υπάρξουν, λένε πηγές της αστυνομίας, οι απαντήσεις από τα εργαστήρια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τις αρχές.

Επίσης, στα εργαστήρια εστάλησαν το αυτοκίνητο του κρεοπώλη, ρούχα που βρήκαν στο σπίτι του και ένα μαχαίρι που εντόπισαν στο αυτοκίνητό του και για το οποίο και συνελήφθη.
Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 50χρονος είχε δανειστεί 20.000 ευρώ από τον αγνοούμενο.
Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι οδηγοί που σύμφωνα με το άρθρο 45 του νέου Ποινικού Κώδικα, έχουν καταναλώσει αλκοόλ ή έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως και εκείνοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και εγκαυματίες που παλεύουν ακόμα με τα σωματικά και ψυχικά τους τραύματα, μίλησαν στο ΕΡΤNEWS και την Κατερίνα Φάκα....

LIFESTYLE

“Φτάνει που ξέρω πως υπάρχει κι ας μην είναι εδώ” αναφώνησε, αμέσως μόλις συνάντησε το τηλεοπτικό κοινό του STAR, ο Ετεοκλής Παύλου! Μοναχική έναρξη...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της...