Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Παρασκευή: Απείλησαν ξανά χθες τον 14χρονο που δέχθηκε άγρια επίθεσηc

Στην αποκάλυψη ότι ο 14χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από τρία άτομα στην Αγία Παρασκευή στις 2 Ιανουαρίου δέχθηκε εκ νέου απειλές το βράδυ του Σαββάτου προχώρησε ο πατέρας του.

Όπως είπε στο OPEN ήταν 20:40 το βράδυ του Σαββάτου όταν το παιδί δέχθηκε κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από απόκρυψη. Σύμφωνα με τον πατέρα του 14χρονου, το αγόρι δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο νεαρός έκλεισε το τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχαν εμφανιστεί ούτε τα τρία άτομα που έκαναν την επίθεση, ούτε και οι γονείς τους.

«Δεν έχω οργή για αυτά τα παιδιά αλλά μια απέραντη λύπη γι αυτό που συνέβη στο δικό μου παιδί και του άλλαξε τη ζωή. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην κοινωνία μας μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε ποιο είνιαι εκείνο το πράγμα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς. Εδώ δεν μιλάμε για bullying αλλά για σχεδιασμένες εγκληματικές πράξεις» είπε ο πατέρας του 14χρονου.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταραχθεί. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα μου βάλουν στο κεφάλι μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Αυτό που θα πρέπει να δει η Αστυνομία είναι το πόσα άτομα μπορεί να εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία. Πιθανολογώ ότι είναι περισσότερα άτομα» υποστήριξε ο πατέρας του ανήλικου.

«Πρώτα η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά που μεγαλώνουν και να τους δίνει τα όρια για να γίνουν σωστά μέλη της κοινωνίας. Όταν μια οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά τότε είναι χρέος της κοινωνίας και όλων μας να συνεισφέρουμε όλοι ώστε τα παιδιά αυτά να μην καταλήγουν να κάνουν τέτοια πράγματα όπως στο δικό μου παιδί» κατέληξε ο πατέρας του παιδιού που δέχθηκε την επίθεση στην Αγία Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

LIFESTYLE

“Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι” εξηγεί η Μαρίνα Σάττι. Στον...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Διοικητής του 306 Εργοστασίου Βάσεως Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ) Συνταγματάρχης (ΤΧ) Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο Διευθυντής και Πρόεδρος του...