Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καματερό: Σε σοκ ο εννιάχρονος που δέχθηκε επίθεση σκύλου – Τι λέει ο πατέρας του

Σε κατάσταση σοκ είναι ο εννιάχρονος που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στο Καματερό, την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), σύφμωνα με τον πατέρα του, ο οποίος αναφέρει πως το παιδί φέρει δύο βαθιά τραύματα.

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου, τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα, αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του» δήλωσε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο MEGA.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, ο εννιάχρονος «είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές».

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο ανήλικος είχε βγει για τα κάλαντα με δύο ακόμη ξαδέρφια του και συνοδευόταν από τη θεία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, αφού το σκυλί επιτέθηκε στα παιδιά, ο ιδιοκτήτης του δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται και «κλείδωσε το σκυλί και εξαφανίστηκε».

Μετά την επίθεση ο εννιάχρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς.

Έπειτα, με εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, ο ιδιοκτήτης του σκύλου αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...