Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζεφύρι: Άλλοι τέσσερις αναζητούνται για την δολοφονία του 8χρονου – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνολικά 8 εντάλματα εκδόθηκαν από τον Ανακριτή μετά την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο στο Ζεφύρι, στο οποίο έχασε την ζωή του ένα 8χρονο αγοράκι και τραυματίστηκε ένα 7χρονο.

Δύο από τους εμπλεκόμενους προσήλθαν χθες οικειοθελώς στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και παραδόθηκαν και δύο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των υπολοίπων τεσσάρων εμπλεκομένων, ενώ συνεχίζεται για να διακριβωθεί και αν τυχόν συμμετείχαν στη αιματηρή επίθεση και άλλα άτομα που έως τώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο νονός του παιδιού, ο οποίος είχε παντρευτεί την αδελφή των αντρών από την αντίπαλη οικογένεια, ενώ φέρεται να είχε συνάψει και ερωτική σχέση με την κουνιάδα του και να είχε προκληθεί αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πλευρών, που οδήγησε και στο αιματηρό ξεκαθάρισμα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομία αναφέρει:

«Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 8χρονου ημεδαπού και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 7χρονου ημεδαπού, που τελέστηκαν το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου 2023 σε περιοχή του Ζεφυρίου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (17 Οκτωβρίου 2023) το πρωί, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, -4- ημεδαποί, ηλικίας 22, 30, 26 και 22 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα -4- άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντας σε τουλάχιστον τρία οχήματα προσέγγισαν οικία, όπου σε υπερυψωμένο μπαλκόνι αυτής βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά, και χρησιμοποιώντας κυνηγετικές καραμπίνες και πιστόλια πυροβόλησαν επανειλημμένα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ο 8χρονος, ενώ υπέστη σωματικές βλάβες ο 7χρονος.

Κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν στο οδόστρωμα -6- κάλυκες κυνηγετικού όπλου και -20- κάλυκες πυροβόλου όπλου. Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων. Οι συλληφθέντες, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται».

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της...

ΕΛΛΑΔΑ

Την αντίθεσή της στη θεσμοθέτηση των BONUS στο Δημόσιο, εκφράζει η ΑΔΕΔΥ και παράλληλα υπενθυμίζει τις αυριανές συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, καλώντας σε...

LIFESTYLE

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της, τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις συνεργατών της και απάντησε και στον Πάνο Κατσαρίδη, ο οποίος δήλωσε...