09/03/2021

Ερωτήματα για την «σιωπή» της Αυγής στην υπόθεση Κιμούλη παρά την χιονοστιβάδα καταγγελιών

Εντύπωση προκαλεί η σιωπή των αριστερών ΜΜΕ και κυρίως της Αυγής για την υπόθεση που αφορά στις καταγγελίες για βία, σεξισμό, λεκτική αλλά και σωματική κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη σε γυναίκες ηθοποιούς.

Φταίει το ότι ο κ. Κιμούλης έχει ευνοηθεί ο Γιώργος Κιμούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ; Φταίει ότι θεωρείται ότι ιδεολογικά ανήκει στον χώρο της Αριστεράς; Ό,τι κι αν φταίει, σε τίποτα δεν δικαιολογείται ένα μέσο το οποίος υπερηφανεύεται για την ευαισθησία του σε τέτοια ζητήματα, τώρα να… κωφεύει.

Ενώ λοιπόν ιστοσελίδες αλλά και εφημερίδες τοποθετούν τις ολοένα και αυξανόμενες σε αριθμό καταγγελίες στις πρώτες θέσεις, η Αυγή επέλεξε να το προβάλει ως μονόστηλο στην σελίδα 29, ενώ μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ηλεκτρονική έκδοση της Αυγής.

Ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο προβάλλεται η είδηση είναι σαφώς υπέρ του άλλοτε επί ΣΥΡΙΖΑ τοποθετημένου ως επικεφαλής του ΔΣ του Ιδρύματος Νιάρχος, αφού το μονόστηλο έχει τίτλο «Μήνυση Κιμούλη για τις καταγγελίες Δούκα», ενώ σημειώνεται ότι «μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης με αφορμή την καταγγελία για λεκτική και ψυχολογική βία που όπως υποστήριξε η Ζέτα Δούκα σε τηλεοπτικής εκπομπής, της ασκήθηκε την περίοδο 2008-2009, από τον γνωστό ηθοποιό στη θεατρική παράσταση Closer».

Τέλος, προστίθενται και οι δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη στην ιστοσελίδα TLIFE με τις οποίες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή και οι γνωστές αναφορές του στην μόδα που ξεκίνησε με αφορμή τις καταγγελίες Μπεκατώρου.

Κρίμα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.