Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο – Σε άνοδο η θερμοκρασία από την Τρίτη

Οι τοπικά θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα Δευτέρα (11/9). Μέχρι το απόγευμα θα έχουν τοπικά ένταση 8 με 9 μποφόρ. Από την Τρίτη εξασθενούν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα αρχίσει από την Τρίτη να ανεβαίνει.

Μέχρι την Πέμπτη γενικά ηλιόλουστος καιρός στη χώρα. Την Παρασκευή κάποιες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Την Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο. Τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 31 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική  γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία: Από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιόλουστος  καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου 80.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, από...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται η Ίος που προβάλλεται ως ένας από τους διεθνείς προορισμούς που θα κάνουν την έκπληξη το φετινό καλοκαίρι....

ΔΙΕΘΝΗ

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη σχέδιο «ρύθμισης» που θα επιτρέπει την απέλαση με ταχείες διαδικασίες προσώπων που έχουν...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα 757,02 χιλιόμετρα του φετινού ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, περιγράφηκαν διεξοδικά κατά την παρουσίαση της διοργάνωσης, στο αμφιθέατρο «Δημήτρης Παντερμαλής» του Μουσείου...