Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Με αρκετές καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Οι πιο ισχυροί βοριάδες περιορίζονται στο Αιγαίο και η αστάθεια έρχεται στο προσκήνιο με πολλές μπόρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα σε Ήπειρο, Μακεδονία, Στερεά, Πελοπόννησο, πιθανώς και στο Iόνιο.

Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε παροδική συννεφιά με πιθανές μπόρες κυρίως στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ μόνο στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 26 έως 36 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.

Την Κυριακή οι βροχές θα είναι πολύ λίγες και κυρίως στα πιο ορεινά και το ανατολικό Αιγαίο. Μες την ημέρα ο βοριάς στο Αιγαίο θα εξασθενήσει. Η θερμοκρασία έως 36 βαθμούς.

Όσο για την Δευτέρα περιμένουμε ηλιοφάνεια στη χώρα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για τον διαλογισμό και αποκάλυψε πόσο «βαριά» της έπεσε...

ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα «MyCoast» στις 15 ημέρες λειτουργίας της έχει δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες για αυθαιρεσίες στις ελληνικές παραλίες, πριν καν ξεκινήσει το καλοκαίρι....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την έναρξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό, προειδοποιώντας μόλις στο τρίτο λεπτό με...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αρχηγοί θα είναι οι μόνοι που θα επιτρέπεται να μιλήσουν με τον διαιτητή και να συζητήσουν μια απόφαση κατά τη διάρκεια των αγώνων...