ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση θανάτου Σήφη Βαλυράκη: «Προπέλα άλλου αλιευτικού τον χτύπησε στο κεφάλι»

Νέα τροπή έχει λάβει η υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη καθώς η σύζυγός του, με επιστολή της στον υπ. Ναυτιλίας, έκανε λόγο για ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σε απογευματινή εκπομπή του MEGA, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιώργος Σπύρου, ο οποίος κατήγγειλε ως υπαίτιο του δυστυχήματος έναν καπετάνιο επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, το αλιευτικό αυτό πλησίασε πολύ κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού. Μάλιστα ο καπετάνιος του σκάφους φέρεται να μάλωσε με τον Σήφη Βαλυράκη, καθώς του ζητούσε να μην ψαρέψει στην περιοχή (σ.σ. ο πολιτικός είχε μεταβεί στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή του Ευβοϊκού για ψαροντούφεκο).

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας μάλιστα επικαλέστηκε μάρτυρα που παρακολούθησε τη σκηνή από απόσταση 500 μέτρων.

«Ο καπετάνιος του αλιευτικού μετά τον καβγά, άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις γύρω από το φουσκωτό του Βαλυράκη με αποτέλεσμα από τον κυματισμό που προκλήθηκε, να πέσει στη θάλασσα ο πρώην υπουργός. Είναι απίθανο να χτυπήθηκε από την προπέλα του ίδιου του του φουσκωτού, αλλά το χτύπημα στο κεφάλι προκλήθηκε από την προπέλα του αλιευτικού» όπως αναφέρει ο δικηγόρος.

Καλεί μάλιστα τον καπετάνιο να προσέλθει αυτοβούλως στη Δικαιοσύνη και να πει τα πραγματικά περιστατικά «λυτρώνοντας την οικογένεια Βαλυράκη από το μαρτύριό της» όπως είπε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version