Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 17χρονη στη Φρεαττύδα – Τέσσερις νεαροί αποπειράθηκαν να τη βιάσουν – Την έσωσε 22χρονος υπάλληλος μπαρ

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια 17χρονη κοπέλα, το μεσημέρι της Τρίτης, όταν 4 Αιγύπτιοι επιχείρησαν να τη βιάσουν στην παραλία Φρεαττύδα στον Πειραιά. Ένας 22χρονος υπάλληλος του κοντινού beach bar κατάφερε να τη σώσει την τελευταία στιγμή.

Στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή βρέθηκε 22χρονος υπάλληλος beach bar, γνώστης πολεμικών τεχνών, αποτρέποντας τον βιασμό 17χρονης κοπέλας, που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.

«Προσπάθησαν να με απωθήσουν, δεν τους άφησα να με περικυκλώσουν. Προσπάθησαν να μου πετάξουν πέτρες να με βρούνε, αλλά δεν έπιασε τόπο» είπε ο υπάλληλος του beach bar, Μανόλης Καφετζιάδης.

Στη συνέχεια προσπάθησε να καθησυχάσει την κοπέλα που βρισκόταν σε σοκ αλλά και να καθυστερήσει τους δράστες μέχρι να έρθει η αστυνομία. Όπως είπε « τους έπιασα λίγο την κουβέντα μέχρι να ηρεμήσω λίγο τα πνεύματα[…] η κοπέλα ήταν τρομαγμένη, την είδα δακρυσμένη, δε γινόταν να την αφήσω».

Προηγουμένως οι δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν φίλο της κοπέλας, συνομήλικο που καθόταν μαζί της στα βραχάκια της παραλίας.

«Βλέπω ένα παιδί να φτάνει στο μαγαζί όπως βλέπετε εκεί στις ξαπλώστρες και τον είδα χτυπημένο κομμένα τα πόδια παντού χωρίς φανελάκι. Μου εξηγεί εκείνη τη στιγμή ότι είναι και μια άλλη κοπέλα εκεί που δεν την αφήνουν να φύγει… Με το που το ακούω αυτό φεύγω τρέχοντας» ανέφερε ο κ. Καφετζιάδης.

Οι 4 Αιγύπτιοι τράπηκαν σε φυγή αλλά η αστυνομία κατάφερε τελικά να τους πιάσει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, ληστείας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοναδική αισθητική του μικρότερου SUV στη γκάμα της Alfa Romeo, που υπογράφει ο Αλέξανδρος Λιώκης, συνδυάζεται με συναρπαστικές επιδόσεις και μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των πελατών, το Master έχει αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης και εξοπλισμού, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Παράλληλα,...