Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Oπαδική βία: Καρέ καρέ η επίθεση χούλιγκαν στα Γιάννενα – Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες

Σοκ έχει προκαλέσει η ωμή οπαδική βία με τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά, το βράδυ της Παρασκευής (7/4) στα Γιάννενα. Η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των οπαδών της αντίπαλης ομάδας είχε οργανωθεί και εκτελέστηκε με ιδιαίτερη αγριότητα, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο. Τέσσερις συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες τους οποίους πρόδωσε το οπτικό υλικό από κάμερες είναι παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών αρχών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, τα τρία αυτοκίνητα των δραστών, κλείνουν το δρόμο και εγκλωβίζουν στην περιοχή Σεισμόπληκτα, το όχημα που επέβαιναν τα τέσσερα θύματα.

Οι χούλιγκαν, κατεβαίνουν από τα οχήματά τους, και επιτίθενται στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Τους χτυπούν με ρόπαλα, κλωτσιές και γροθιές.

Δύο από τους αντίπαλους οπαδούς τους ρίχνουν στην άσφαλτο και τους ξυλοκοπούν άγρια. Δίπλα τους ανάβουν καπνογόνα.

Οι επτά δράστες, επιβιβάζονται στα αυτοκίνητά τους και εξαφανίζονται προς το κέντρο της πόλης. Ένας από την παρέα των θυμάτων ενημερώνει το ΕΚΑΒ. Στη περιοχή φτάνουν δύο ασθενοφόρα που μεταφέρουν τους τραυματίες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων μετά από έρευνες ταυτοποίησε και συνέλαβε τέσσερις από τους χούλιγκαν, και αναζητούνται οι τρεις συνεργοί τους. Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν και τα θύματα της επίθεσης. Οι δύο τραυματίες κρατούνται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο.

Η οπαδική βία όχι μόνο δεν περιορίζεται αλλά επεκτείνεται και σε μικρότερες κατηγορίες. Όπως σημειώνουν οι ειδικοί συνεχή είναι τα περιστατικά βίας σε διάφορες κατηγορίες και αθλήματα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί και αποθηκευτεί 24.058 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες για τα...

LIFESTYLE

“Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι” εξηγεί η Μαρίνα Σάττι. Στον...