Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα σε Βούλα και Αργυρούπολη – Τι εξετάζει η αστυνομία

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης πυροβολισμών στη Βούλα μετά από τη νοσηλεία ενός 19χρονου που δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι και τον τραυματισμό δύο 26χρονων στην Αργυρούπολη.

Άνδρες της ασφάλειας έχουν αποκλείσει την περιοχή στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Διός στη Βούλα και μετά από έρευνες εντοπίζουν πέντε κάλυκες. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από έναν άνδρα που γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης πήγε τραυματισμένος στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις του 19χρονου τραυματία, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, ο ίδιος αισθάνθηκε ένα τσούξιμο στο πόδι την ώρα που έκανε τζόκινγκ.

«Μετά την προσέλευσή του στο Ασκληπιείο Βούλας οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πυροβοληθεί και αφαίρεσαν από το μηρό μια βολίδα από σφαίρα των 9 χιλιοστών.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το περιστατικό ένοπλης βίας σε συνδυασμό με μια άλλη υπόθεση, τον τραυματισμό δύο 26χρονων ημεδαπών από μαχαίρι. Οι δύο νεαροί ισχυρίστηκαν ότι λίγο πριν είχαν δεχθεί επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή της Αργυρούπολης από άτομα που προσπάθησαν να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα περιστατικά και μάλιστα να μη συνέβη το περιστατικό με τα μαχαιρώματα στην Αργυρούπολη καθώς έχουν στα χέρια τους μαρτυρία κατοίκου της Βούλας που λέει ότι την ίδια ώρα υπήρξε μια συμπλοκή περίπου 10 ατόμων στην περιοχή.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...