Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή την Παρασκευή ο βιαστής προπονητής – Εκτιμήσεις και για άλλα θύματα

Με βαριές κατηγορίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο, ο οποίος συνελήφθη στην Ηλιούπολη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων.

Οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση του 44χρονου προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Για περισσότερα από 10 χρόνια φέρεται να έχει προσεγγίσει κάποιες από τις ανήλικες αθλήτριές του. Πέντε από αυτές έχουν καταγγείλει ότι κατάφερε να τις παγιδεύσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο είχε διαμορφώσει μέσα σε σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρεί στην οδό Λεωφόρου Αντύπα, και να τις βιάσει, είτε σε αυτό τον χώρο, είτε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε.

Η ιστορία ξεκινά το 2009, όταν τα πρώτα θύματα τον καταγγέλλουν ότι είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους τόσο των ιδίων των κοριτσιών, όσο και των οικογενειών τους. Καθώς έκαναν κάποιες εκδρομές μαζί, είχε μια στενή φιλική σχέση με τους γονείς των κοριτσιών. Έτσι λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του είχαν οι γονείς αλλά και την ιδιότητά του ως προπονητή, κατάφερε να τους πείσει πως πρέπει να ακολουθήσουν μια επαγγελματική καριέρα στο Τάε Κβον Ντο. Έτσι κατάφερνε να κλείνει προσωπικά ραντεβού για προσωπικές προπονήσεις. Εκεί λοιπόν προέβη στις άσεμνες πράξεις, όπως έχουν περιγράψει τα θύματά του. Ήταν αρκετά βάναυση η κακοποίηση η οποία υπέστησαν.

Πρόκειται για κορίτσια ηλικίας από 12 έως 16 ετών, για πολύ μικρά παιδιά τα οποία έζησαν τον εφιάλτη. Ωστόσο κάποιο από τα κορίτσια έσπασε τη σιωπή του και μόλις δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία σε βάρος του, τα υπόλοιπα κορίτσια άρχισαν να μιλούν.

Εκτιμήσεις ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα

Οι Αρχές εκτιμούν ότι με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του αλλά και των προσωπικών του στοιχείων ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλα θύματά του, τα οποία θα τον καταγγείλουν. Ο αριθμός πέντε μάλιστα εκτιμάται πως είναι αρκετά μικρός. Ενδεχομένως η δράση του να προηγείται του 2009 και ενδεχομένως να έχει κάνει αντίστοιχες πράξεις και μετά το 2000.

Ο 44χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Ηλιούπολης, ενώ αύριο Παρασκευή οδηγείται ενώπιον του ανακριτή, αντιμετωπίζοντας πολύ βαριές κατηγορίες. Ανάμεσά τους το βιασμό κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Συνθήματα έξω από τη σχολή του

Εξάλλου, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι έξω από τη Σχολή Πολεμικών Τεχνών που διατηρεί στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα στην Ηλιούπολη, αποδοκιμάζοντας τη δράση του 44χρονου.

«Δύο μέτρα κάτω από τη Γη για κάθε παιδοβιαστή», είναι ένα από τα οργισμένα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι, την ώρα που η οργή στη γειτονιά του ξεχειλίζει.

Αποκαλύψεις από συνάδελφό του

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον 44χρονο προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, που κατηγορείται ότι για περισσότερα από 10 χρόνια βίαζε ανήλικες αθλήτριές του, έδωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο συνάδελφος και φίλος του, Ιωάννης Χιωτάκης.

Δήλωσε ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια γνώριζε ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει πτυχίο προπονητή, αλλά δεν είχε διευκρινήσει εάν απέκτησε στην πορεία άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ή όχι.

Έκανε όμως και μια άλλη αποκάλυψη που αφορά σε ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Ο 44χρονος, ενώ βρισκόταν εν διαστάσει με τη σύζυγό του, είχε πάει στο σπίτι τους, είχε κάνει έναν άγριο καβγά, είχε σπάσει σχεδόν όλο το σπίτι και στη συνέχεια είχε ανέβει στην ταράτσα με μια καραμπίνα και απειλούσε θεούς και δαίμονες. Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και θα κάνει κακό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...