Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στα Χανιά: Επιασαν τον Νορβηγό σύντροφο της 54χρονης

Εντοπίστηκε ο 48χρονος Νορβηγός που αναζητούνταν για τη δολοφονία της 54χρονης μητέρας στα Μεσκλά Χανίων.

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει ο 48χρονος, σε εκκλησάκι στα Λινοπεράματα.

Ο 48χρονος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρέθηκε ξαπλωμένος στο κάθισμα του συνοδηγού και δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον αιφνιδίασαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 48χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και στη συνέχεια θα γίνει η μεταγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων όπου χειρίζεται την υπόθεση.

Σοκάρει η νεκροψία στο σώμα της 54χρονης – 14 μαχαιριές και η θανατηφόρα στην καρωτίδα

Δεκατέσσερις κακώσεις έφερε στο σώμα της η άτυχη 54χρονη γυναίκα.

Οπως αναφέρει το flashnews.gr. όλες προκλήθηκαν από μαχαίρι το οποίο κρατούσε ο δράστης που της κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα. Ένα από αυτά, στην καρωτίδα έμελλε να είναι και το μοιραίο για τη γυναίκα. Η 54χρονη κατέληξε από τη μεγάλη απώλεια αίματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης «η γυναίκα κατέληξε από ολιγενική καταπληξία. Έφερε 14 κακώσεις στο σώμα της από νύσσον τέμνον όργανο, από τις οποίες οι 8 ήταν τραύματα τομής και τα υπόλοιπα εκδορές. Τα τραύματα βρίσκονταν στο πρόσωπο στις τραχηλικές χώρες και μια κάκωση στην αριστερή μασχάλη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης, που διώκεται και στη χώρα του για διάπραξη ειδεχθών αδικημάτωνεπικοινώνησε με την ανήλικη κόρη του θύματος μέσω κινητού τηλεφώνου με messenger και ομολόγησε πως είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Βασικός μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο Χανιώτης πρώην σύζυγός της, σύμφωνα με τον οποίο την προηγούμενη Πέμπτη η γυναίκα του τηλεφώνησε και έντρομη του είπε πως ο σύντροφός της θέλει να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τηλεφώνησε στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι στα Μεσκλά και τότε το σήκωσε ο Νορβηγός ο οποίος του είπε ότι η γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι και εκείνος της το πήρε.

Πηγή: cretalive.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...

LIFESTYLE

Δίχως ιδιαίτερη δυσκολίας, στο Survivor της Τετάρτης, η ομάδα μίλησε και τον πέταξε ξανά στον τάκο… Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι παίκτες της...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...